ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 66-97

Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός!

Παίκτες... υπνωτισμένοι, ομάδα ασύνδετη, προπονητής ντεφορμέ, ένα ΟΑΚΑ... εκκλησία και ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα 97-66 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας! Στο 14-14, πλέον, το πράσινο ρεκόρ!

Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός!

Παίκτες… υπνωτισμένοι, ομάδα ασύνδετη, προπονητής ντεφορμέ, ένα ΟΑΚΑ… εκκλησία και ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα 97-66 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας! Στο 14-14, πλέον, το πράσινο ρεκόρ!

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε από την αρχή τα γνωστά του προβλήματα. Προβλήματα στην άμυνα, προβλήματα στο ριμπάουντ και από κάποιο σημείο και μετά επιθέσεις δίχως πλάνο και βασισμένες κυρίως σε επιθετικές προσπάθειες. Οι «πράσινοι» πουλούσαν εύκολα την μπάλα, με αποτέλεσμα να το πληρώνουν απέναντι στην ποιοτική ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι έβαλαν 32 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (!), η κατάσταση κάπως ισορρόπησε στο δεύτερο και το ημίχρονο έληξε με το σκορ 38-48.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Οι άμυνες δεν έβγαιναν, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα, η επίθεση δεν είχε κίνηση και είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε πέντε λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» είχαν βάλει μόλις τρεις πόντους. Η διαφορά άνοιγε, ο Παναθηναϊκός έπειτα από ένα καλό δίλεπτο μείωσε στους 9, αλλά με δυο τρίποντα των Ρώσων, στο τρανζίσιον άνοιξε ξανά στους 17.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να διεκδικήσει πράγματα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ο Αμερικανός προπονητής προτίμησε να έχει στον πάγκο Παπαγιάννη και Φριντέτ και άπαντες αναζητούσαν να βρουν πως θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, το σκορ ήταν 51-71 και ο Παναθηναϊκός, παίζοντας κακό μπάσκετ, ήταν κοντά σε βαριά ήττα. Με ένα τρίποντο του Παπαπέτρου η διαφορά… έπεσε στους 17, αλλά ο Κουρμπάνοφ με κάρφωμα απέναντι στην άμυνα… φάντασμα, έκανε το 54-73, αναγκάζοντας τον Πιτίνο να καλέσει τάιμ άουτ.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» που μιλούσε για… Σπαρτιάτες πριν από το παιχνίδι, δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε. Οι παίκτες έπαιζαν σαν υπνωτισμένοι και η ΤΣΣΚΑ έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 97-66!

Η εικόνα ήταν απογοητευτική. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο και το βέβαιο είναι ότι έτσι δεν πάνε πουθενά. Η εμφάνιση ήταν… ασορτί με την απογοητευτική προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Το σίγουρο είναι ότι ζητείται επειγόντως λύση σε κάθε επίπεδο. Προτού να είναι αργά…

Τα δεκάλεπτα: 22-32, 38-48, 51-65, 66-97.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...