ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και οι φίλαθλοι της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα παίκτες και τεχνικό τιμ για όσα είδαν στο παρκέ.

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο κόσμος του στο φινάλε αντέδρασε.

Συγκεκριμένα με την κόρνα της λήξης του αγώνα, οι οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του ΟΑΚΑ, αποδοκίμασαν έντονα παίκτες και τεχνικό τιμ.

Οι αποδοκιμασίες αυτές δεν είχαν να κάνουν για την ήττα που βάζει σε μπελάδες ακόμα και την είσοδο στην οκτάδα της διοργάνωσης το «τριφύλλι», αλλά για τον τρόπο που αυτή ήρθε, με την ομάδα να παρουσιάζει ένα πρόσωπο κάκιστο σε όλη τη διάρκεια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...