ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Μαύρη σελίδα για τον Παναθηναϊκό

Ένα εφιαλτικό και ταπεινωτικό βράδυ ήταν αυτό για τον Παναθηναϊκό, με την ΤΣΣΚΑ να περνάει κυριολεκτικά από επάνω του… Οι «πράσινοι» ήταν μια ομάδα για λύπηση και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση το τελευταίο διάστημα. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς.

Μαύρη σελίδα για τον Παναθηναϊκό

Ένα εφιαλτικό και ταπεινωτικό βράδυ ήταν αυτό για τον Παναθηναϊκό, με την ΤΣΣΚΑ να περνάει κυριολεκτικά από επάνω του… Οι πράσινοι ήταν μια ομάδα για λύπηση και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση το τελευταίο διάστημα. Ένα συμπέρασμα που προκύπτει από την εκτός πραγματικότητας 30αρα των Ρώσων, το 1/20 τρίποντα στο ΣΕΦ, τις απανωτές ήττες σε Βελιγράδι και Βαλένθια, αλλά και το κλατάρισμα στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Είναι συνολικά οι 6 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια και η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ομάδα.

Από πού να ξεκινήσει και που να σταματήσει κανείς για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, μιλάμε για τον ορισμό του «χωρίς αρχή και τέλος». Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε το ξεκάθαρο θέμα στην άμυνα. Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη χειρότερος και στην επίθεση. Στο σετ παιχνίδι καμία έμπνευση, καμία κίνηση και όποιος κατεβάσει την μπάλα ας σουτάρει, σε άλλες περιπτώσεις σουτ τραβηγμένα από τα μαλλιά.

Σε ότι αφορά την άμυνα, εκεί υπάρχει σταθερότητα, κοινώς η χαρά κάθε πικραμένου. Μετά τον Μακίσικ που γράφαμε προχθές ότι τον μετέτρεψε σε Τζόρνταν ήταν η σειρά των Χίλιαρντ και Κουφού μετά από μισό χρόνο στη Ρωσία να κάνουν τα ρεκόρ τους. Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια για την χαλαρότητα στη περιφερειακή άμυνα, το γεγονός ότι η ρακέτα του Παναθηναϊκού που αποτελεί ανοιχτή διάβαση, αλλά και το ροτέισον στα γκάρντ που έτσι δεν βγαίνει με τίποτα.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ερώτημα που πλανάται πλέον πότε και είναι αν γίνεται να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ο Πιτίνο μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος και είναι κοινά αποδεκτό από τον μέσο παρατηρητή του μπάσκετ, ότι το σύνολο που παρουσιάζει όχι μόνο δε δείχνει βελτίωση, αλλά δεν κάνει ούτε τα βασικά. Για το κοουτσάρισμα και το ροτέισον ας μην μιλήσουμε καλύτερα γιατί ακόμη και οι παίκτες του μοιάζουν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται. Όχι ότι οι ίδιοι είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι πάει στον καθοδηγητή από τον πάγκο.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση να αναλύσουμε τη βαθμολογία, τη συνέχεια της διοργάνωσης και τις πιθανότητες, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πέταξε και λευκή πετσέτα και η ΤΣΣΚΑ άδραξε την ευκαιρία και τον ξεφτίλισε πατώντας το γκάζι ως το τέλος. Να πάει έτσι για να κάνει τι στα πλέι οφ; Που είναι βέβαιό ότι αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν το τρόπο θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα αποκλειστεί.

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.