Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, μιλώντας στη Nova, ανέλυσε την πιο βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, επεσήμανε πως πλέον όλοι στην ομάδα ψάχνουν τρόπους αντίδρασης και τέλος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την κάκιστη εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζής:

«Είναι πολύ βαριά η ήττα. Δεν ξεπερνιέται εύκολα κάτι τέτοιο. Ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να κάνει πράγματα για να καταφέρουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το σημερινό πρόσωπο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας ως ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να πω ένα συγγνώμη για αυτό που είδε ο κόσμος γιατί αυτή η εικόνα είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει μέταλλο, σκληράδα, ψυχή. Αυτό ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και αυτό θα μας κάνει να αλλάξουμε το πώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

Όλοι είμαστε ένα. Τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε μπασκετική ανάλυση. Η εικόνα είναι αυτή που πρέπει να αλλάξει γιατί ακόμα έχει αρκετά παιχνίδια η διοργάνωση. Αυτό το 1-6 και αυτή η εικόνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξυπνήσει αυτή την εικόνα. Ήρθε η ώρα να υπάρξει αντίδραση χωρίς να κάνουμε ανάλυση. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση στον τρόπο που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS