ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος η δεύτερη θέση στο πράσινο στρατόπεδο!

Μετά την αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ, στο πράσινο στρατόπεδο όλοι «κοιτάνε» τη δεύτερη θέση.

Στόχος η δεύτερη θέση στο πράσινο στρατόπεδο!

Ο Παναθηναϊκός, μετά την αφαίρεση των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο -8 από τους Θεσσαλονικείς και στο -7 από την Ένωση.

Ο Γιώργος Δώνης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο είχε πει στους παίκτες, ότι στόχος είναι να φθάσουν την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, αλλά είχε αφήσει να εννοηθεί, ότι αν προκύψει τιμωρία του ΠΑΟΚ, μπορεί να υπάρξει στόχος για ψηλότερα.

Έτσι λοιπόν πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, η οποία ήταν μετά την κλήρωση μίλησε στους παίκτες και τους είπε: «Αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα) έχουμε προπόνηση και μετά θα έχουμε διήμερο ρεπό, για να ξεκουραστείτε. Θέλω να γυρίσετε έτοιμοι, για να παίξουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Τα δύο πρώτα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι σημαντικά και αν πάμε καλά, μετά όλα είναι πιθανά»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης λοιπόν έστειλε το μήνυμά του και πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Φυσικά για να μπορέσουν να παίξουν Ευρώπη οι πράσινοι θα πρέπει πρώτα η UEFA να κάνει δεκτό το αίτημα της ομάδας, ώστε να μπορέσει τη νέα περίοδο να παίξει Ευρώπη… σβήνοντας την τρίτη χρονιά της ποινής με αναστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.