ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(17:00, LIVE: PANATHINAIKOS24.GR, TV: ERT SPORTS HD)

Με στόχο το διπλό στο Ρέντη!

Οι πράσινοι, μετά την κατάκτηση του League Cup, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού εκτός έδρας, για την 16η αγωνιστική της Volley League.

Με στόχο το διπλό στο Ρέντη!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού για 3η φορά μέσα σε 2 μήνες.

Το τριφύλλι θυμίζουμε ότι με τη νίκη στο σούπερ σετ κόντρα στους ερυθρόλευκους κατάφερε να κατακτήσει το League Cup, πριν από δύο εβδομάδες.

Οι πράσινοι έχουν να πάρουν νίκη στο πρωτάθλημα από από τις 21 Μαρτίου 2015.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το συγκεκριμένο ματς η σημαία του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Πανταλέων, τόνισε:

«Μέσα σε μικρό διάστημα θα παίξουμε τρίτη φορά με τον Ολυμπιακό επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ο ένας από τον άλλον. Μακάρι να γίνει ωραίος αγώνας για να ευχαριστηθεί ο κόσμος όπως στα προηγούμενα ματς. Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά αντανακλαστικά και εμείς πρέπει να επαναλάβουμε την επιτυχία του Λιγκ Καπ. Θα παίξουμε για τη νίκη κι αν τα καταφέρουμε θα είναι ανοικτή η 2η θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.