ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελειώνει» ο Δώνης!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Χρήστος Δώνης, μετά το καλοκαίρι.

«Τελειώνει» ο Δώνης!

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Χρήστο Δώνη και στον Παναθηναϊκό δεν πάνε καθόλου καλά. Ο παίκτης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε.

Έτσι πλέον στρέφει την προσοχή του προς το εξωτερικό και κυρίως προς το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Για να αλλάξουν τα δεδομένα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να επανέλθει με νέα πρόταση, κάτι που αυτή τη χρονική στιγμή φαντάζει απίθανο.

Έτσι όλα δείχνουν πως το «διαζύγιο» ανάμεσα στο νεαρό μέσο και το «τριφύλλι» είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...