ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: 14 νέα κρούσματα στη χώρα μας!

Επίσημη πληροφόρηση! Έφτασαν συνολικά τα 45 τα κρούσματα!

Κορωνοϊός: 14 νέα κρούσματα στη χώρα μας!

τα 45 συνολικά ανέρχονται τα κρούσματα από τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο ταξιδιώτης από τους Αγίους Τόπους και το Ισραήλ δεν ανήκαν σε ύποπτα περιστατικά. Ο ιός είναι πάρα πολύ εύκολο να περάσει τα σύνορα και διαδίδεται με ήπια συμπτωματολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, θέλοντας να εξηγήσει ότι ο ιός διαδόθηκε, κάτι που είναι πολύ εύκολο να γίνει.

Οπως εξήγησε ο κ. Τσιόδρας, ένας από τους ασθενείς είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι ασθενείς είναι σε καλή κατάσταση. Και στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε μέτρα που αφορούν τις πληττόμενες περιοχές και συγκεκριμένα αυτά είναι τα εξής:

  • Αναστέλλονται οι εκδρομές σε όλες τις πληττόμενες περιοχές μέχρι νεωτέρας.
  • Οι αθλητικοί αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στις τρεις πληττόμενες περιοχές.
  • Στις οργανωμένες εκδρομές του εξωτερικού παρατείνονται τα μέτρα μέχρι και μετά τις 13 Μαρτίου.

Αυτά τα μέτρα ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζοντας: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Να μην σπείρουμε μία επιδημία πανικού».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...