ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μακέντα – Ενοχλήσεις ο Αποστολάκης

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Φεντερίκο Μακέντα, Αποχώρησε με χτύπημα στη γάμπα ο Κώστας Αποστολάκης.

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μακέντα - Ενοχλήσεις ο Αποστολάκης

Τελευταία προπόνηση για τον Παναθηναϊκό σήμερα στο «Γ. Καλάφατης». Οι «πράσινοι» έχουν διήμερο ρεπό και επιστρέφουν τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ο Γιώργος Δώνης είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να προπονείται χωρίς ενοχλήσεις και σε φουλ ένταση, ενώ υπήρξε και το απρόοπτο με τον Κώστα Αποστολάκη. Ο νεαρός δεξιός μπακ – χαφ, μετά από χτύπημα στη γάμπα αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.

Τα προβλήματα ωστόσο για το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» συνεχίζουν να υπάρχουν, καθώς από τη σημερινή προπόνηση έλειπαν οκτώ ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, θεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αγιούμπ, ατομικό έκαναν οι Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Πούγγουρας, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Σερπέζης αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, ενώ για το τέλος έγινε παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.