ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ο Καλάθης – Ατομικό ο Παππάς

Ο Νικ Καλάθης έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, μιας και ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στα γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παππάς!

Εκτός ο Καλάθης - Ατομικό ο Παππάς

Οι πράσινοι μετά το χθεσινό προπονητικό ρεπό (μιας και συγκεντρώθηκαν κανονικά στο ΟΑΚΑ) προπονήθηκαν σήμερα χωρίς τους Καλάθη και Μπεντίλ.

Ο Νικ Καλάθης έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στα γόνατα. Βέβαια όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά αύριο.

Ταυτόχρονα, εκτός έμεινε και ο Μπεν Μπεντίλ, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Θυμίζουμε ότι ο Μπεντίλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εντός έδρας υποχρεώσεις των πρασίνων.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκος Παππάς που επέστρεψε στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό του απ’ αυτήν κατόπιν εντολής του Ρικ Πιτίνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...