ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη

Με τις κακές εμφανίσεις να είναι πολλές το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός έχει τελευταία ευκαιρία να ανακάμψει στους αγώνες που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη

Τα τελευταία αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει απογοήτευση στο «πράσινο» στρατόπεδο, ωστόσο άπαντες καλούνται να αντιστρέψουν το κλίμα και στα ματς που ακολουθούν να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, από την καλύτερη δυνατή θέση.

Περιθώρια για άλλες απώλειες προφανώς και δεν υπάρχουν, καθώς οι παίκτες των «πρασίνων» με τις τελευταίες τους εμφανίσεις, έχουν φέρει σε δεινή θέση την ομάδα. Ωστόσο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επανέλθουν να βρουν την αγωνιστική και ψυχολογική τους ταυτότητα και να πάρουν τις απαιτούμενες νίκες.

Το «τριφύλλι» την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα τεθεί αντιμέτωπο με την Φενέρμπαχτσε. Το ματς είναι στην «κόψη του ξυραφιού» και για τις δύο ομάδες, καθώς καίγονται για αποτέλεσμα. Αμέσως μετά την Πόλη, υπάρχει το ταξίδι στο Βερολίνο και η αναμέτρηση με την Άλμπα (19/03) και ακολουθεί η τελευταία διπλή αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα με τις Χίμκι (εντός έδρας) και Εφές (εκτός).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα για την κανονική διάρκεια κλείνει με την Μακάμπι να έρχεται στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει για φινάλε στη Μπασκόνια, με το «τριφύλλι» να ψάχνει όσο το δυνατόν περισσότερα «ροζ» φύλλα αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.