ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με την Κ19 Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης

Με την ομάδα της Κ19 του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν σήμερα οι νεαροί Βασίλης Ζαγαρίτης και Γιώργος Βαγιαννίδης.

Παναθηναϊκός: Με την Κ19 Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης

Μπορεί η ανδρική ομάδα να έχει διήμερο ρεπό από τις προπονήσεις, για την Κ19 όμως του Παναθηναϊκού υπάρχει κανονικά αγωνιστική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του «τριφυλλιού» παίζει εκτός έδρας με την αντίστοιχη του ΟΦΗ, με τους νεαρούς Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη και Αθανασακόπουλο να συμμετέχουν σ’ αυτή.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αγωνιστούν στη βασική ομάδα και να τη βοηθήσουν να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα της Κρήτης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.