ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΕΛΑ

Τη νίκη για να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση – Έρχεται «καυτός» μήνας

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, γράφει για το σημερινό ματς κόντρα στο Μοσχάτο, για τον «καυτό» αγωνιστικά μήνα που έρχεται ενώ στέκεται και στην πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για την Ημέρα της Γυναίκας.

Τη νίκη για να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση - Έρχεται «καυτός» μήνας

«Καλημέρα σας,

Μετά τη νίκη μας απέναντι στα Μελίσσια, μπαίνουμε πλέον σε έναν καυτό μήνα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Οι αναμετρήσεις που έρχονται μόνο εύκολες δεν μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς. Μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος λοιπόν μένουν τρεις αγωνιστικές. Σήμερα στις 2 μ.μ, στο γήπεδό μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Μοσχάτο, ομάδα η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, δηλαδή ακριβώς κάτω από εμάς.

Την επόμενη βδομάδα θα βρεθούμε απέναντι στη Δάφνη Δημητρίου, η οποία…. ψάχνει μία νίκη για να αποφύγει τα πλέι άουτ και την τελευταία αγωνιστική θα κληθούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εβδομάδα του ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα έχουμε και το Final-4 του Κυπέλλου,στο οποίο θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά το Μοσχάτο. Το σημερινό ματς είναι δύσκολο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί με 4 πόντους (68-64), σε ένα πολύ δυνατό ματς. Έτσι λοιπόν σήμερα καλούμαστε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση και να… πλασαριστούμε με τις καλύτερες δυνατές προυπόθεσεις στα πλέι οφ. Εμείς αυτό το παιχνίδι το … έχουμε σημαδέψει από την αρχή του δεύτερου γύρου. Θέλουμε να μείνουμε αήτττητες γι΄ άλλο ένα ματς.

Θεωρώ ότι θα είναι μια δυνατή αναμέτρηση, την οποία θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος που δώσει «το παρών». Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι σήμερα η είσοδος θα είναι δωρεάν λόγω της Ημέρας της Γυναίκας. Μια υπέροχη πρωτοβουλία από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Ιωάννα Δίελα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ