ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς πώληση το καλοκαίρι ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν όμως ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα!

Προς πώληση το καλοκαίρι ο Μακέντα

Ο Μακέντα θέλει να εξαργυρώσει την… αναγέννησή του και όντας στα 28 πλέον, δεν θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Διάθεση επέκτασης της συνεργασίας τους από τους πράσινους, άλλωστε, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από μικρομεσαίες ομάδες της Serie A.

Παράλληλα, ο Μακέντα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της σχεδόν βέβαιης πρωταθλήτριας στη Serie B, Μπενεβέντο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό, ψάχνουν ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για τον Ιταλό επιθετικό, το οποίο μαζί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (340.000 τον τρίτο χρόνο) θα φτάσει περίπου στο 1,5 εκατομμύριο κέρδος για το τριφύλλι, καθώς μαζί με την (εφορία, το συμβόλαιο προσεγγίζει τις 435.000 ευρώ.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, καμία από τις δύο πλευρές (Παναθηναϊκός-Μακέντα) δεν έχει δείξει ή πει πως αναμένεται να υπάρξει «διαζύγιο» το καλοκαίρι.

Όμως, ο πόθος του Μακέντα να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και η μεταγραφή του φορ που αναμένεται να κάνουν οι πράσινοι το καλοκαίρι (συν τον «κλεισμένο» Καρλίτος), δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας και ανόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...