ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης

Θετικά αναμένεται να απαντήσει ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας τους και την παραμονή του στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης

Μετά το τελευταίο ραντεβού που υπήρξε ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη, είχε διαφανεί πως οι πιθανότητες για την ανανέωση της συνεργασίας τους είναι αυξημένες.

Πλέον, όμως, αναμένεται να γίνει κι επίσημο τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο 18χρονος δεξιός φουλ-μπακ ετοιμάζεται να δώσει τη θετική του απάντηση στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί εντός της εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...