ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες παραμονής για Ζαχίντ, Νάγκι και Ανουάρ

Πως σκοπεύει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τις περιπτώσεις των τριών δανεικών ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες παραμονής για Ζαχίντ, Νάγκι και Ανουάρ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους ως δανεικούς τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να παραμείνουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Γκιάς Ζαχίντ, Ντομινίκ Νάγκι και Ανουάρ Τουχαμί. Ο Νορβηγοπακιστανός μεσοεπιθετικός έχει ρήτρα εξαγοράς από τον ΑΠΟΕΛ που φτάνει τα 1,6 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο λόγος που είχε έρθει ήταν οι κακές του σχέσεις με τον πρώην πλέον τεχνικό της ομάδας. Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από το ποσό της ρήτρας.

Ο Νάγκι έχει ρήτρα εξαγοράς από τη Λέγκια Βαρσοβίας που φτάνει τις 700.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό που μοιάζει να είναι σε λογικά πλαίσια για το τριφύλλι, αλλά εδώ υπάρχει ο αστερίσκος ότι ο ίδιος ο Ούγγρος εξτρέμ ως τώρα δεν έχει πείσει πως αξίζει ο Παναθηναϊκός να κάνει μία τέτοια υπέρβαση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τον Ανουάρ υπάρχει ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ που ασφαλώς και είναι απλησίαστη για τους πράσινους. Ο μόνος τρόπος να μείνει ο Μαροκινός μέσος στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν είναι να υπάρξουν νέες συζητήσεις για δανεισμό ενός ακόμα έτους από τη Βαγιαδολίδ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.