ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασε στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός με τρομερό Περσίδη!

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε απέναντι στον αδύναμο τον Ιωνικό και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 65-110 και πήρε ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Περσίδη, που πέτυχε 15 πόντους.

Ξέσπασε στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός με τρομερό Περσίδη!

Οι πράσινοι έφτασαν εύκολα στη νίκη επί του Ιωνικού με 65-110 . Το τριφύλλι ήταν καταιγιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο κλείδωσε τη νίκη.

Το ματς Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε γρήγορα προβάδισμα με 2-10. Το τριφύλλι με 3/3 τρίποντα έφτασε στο σημείο να προηγείται στο 4ο λεπτό του αγώνα με 4-17.  Ο Παπαγιάννης με υπέροχο καλάθι έκανε το 4-21 και το τριφύλλι φαινόταν ότι θα πάρει μία μεγάλης έκτασης νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να έχουν το προβάδισμα με 16-36.

Το τριφύλλι ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. 6 λεπτά πριν το ημίχρονο το σκορ ήταν 20-48 και η διαφορά αυξήθηκε με τρίποντο του Μήτογλου στο +34. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους πράσινους να προηγούνται με 32-67.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, οι παίκτες του Πιτίνο συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και έφτασαν μέχρι και το +40 (35-75 στο 23’). Κάπου εκεί όμως κατέβασαν στροφές και έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να τρέξουν σερί 11-0 (46-75 στο 25’).

Η ομάδα του Κουταλιανού μείωσε ακόμα περισσότερο (52-77 στο 27’), με τον Μόμπλεϊ να παίρνει μπρος επιθετικά. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να έχει «αέρα» 26 πόντων (58-84).

Η τέταρτη περίοδος ήταν τυπική διαδικασία, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν με τις «ρεζέρβες». Το μόνο που έμενε να διαπιστωθεί ήταν η τελική διαφορά, αλλά και πότε θα ξεπερνούσε τους 100 πόντους το «τριφύλλι». Αυτό συνέβη με 3,5 λεπτά για το φινάλε, ενώ το τελικό σκορ ήταν 65-110.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.