ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Είδα δύο φορές το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, να εκτελέσουμε καλά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε»

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να είναι εύστοχοι στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Πιτίνο: «Είδα δύο φορές το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, να εκτελέσουμε καλά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτίνο:

«Θέλαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Ο Νίκος Περσίδης έκανε πολύ καλή δουλειά.

Το να χάνεις δεν είναι εύκολο. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Έχω δει δύο φορές το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Μπορεί να μην παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά η προσπάθεια ήταν καλή. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και πρέπει να πάμε παρακάτω. Προσπαθήσαμε και είχαμε διάθεση Είμαστε ακόμα σε τροχιά πλέι οφ και αυτό είναι που μετράει.

Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η εκτέλεσή μας δεν ήταν καλή. Ελπίζω αυτό να συμβεί την Παρασκευή το βράδυ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.