ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: Η νέα πρόταση και το μέλλον του

Οι πιθανότητες παραμονής του Κίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό και το δεδομένο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων προς το πρόσωπό του.

Μακέντα: Η νέα πρόταση και το μέλλον του

Οι πιθανότητες παραμονής του Κίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό και το δεδομένο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων προς το πρόσωπό του.

Ο Ιταλός φορ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του “τριφυλλιού” και απ’ αυτά που θα απασχολήσουν το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα και η εισήγηση του προπονητή είναι η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Μακέντα παίρνει περίπου 200.000 ευρώ στους “πράσινους” και είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός και ο Ιταλός άσος, αυτά τα δυο χρόνια, έχουν κοινή πορεία… αναγέννησης. Βελτιώνονται και κοιτάζουν ακόμη πιο ψηλά.

Ηδη, αρκετές ομάδες τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Ασία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο στις κρούσεις που έγιναν στον Παναθηναϊκό, από την πλευρά του “τριφυλλιού” υπήρξε άρνηση για παραχώρηση του παίκτη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις. Αν ο Μακέντα δεχθεί τη νέα πρόταση της ομάδας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με αυξημένες αποδοχές. Σε διαφορετική περίπτωση θα πωληθεί με τους “πράσινους” να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.