ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού με Βαγιαννίδη

Προς Πέμπτη ή Παρασκευή μεταφέρεται το τελικό ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαγιαννίδη - Ενδιαφέρον και από Αυστρία για τον νεαρό.

Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού με Βαγιαννίδη

Προς Πέμπτη ή Παρασκευή μεταφέρεται το τελικό ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαγιαννίδη – Ενδιαφέρον και από Αυστρία για τον νεαρό.

Λίγες ακόμη μέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουμε για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Το ραντεβού του νεαρού άσου με τη διοίκηση, το οποίον θα είναι και το τελικό για το θέμα του συμβολαίου του, θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, Πέμπτη ή Παρασκευή.

Ο 18χρονος δεξιός μπακ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, η οποία, μάλιστα, του στέρησε τη συμμετοχή του στο ματς των Νέων με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο ποδοσφαιριστής χθες ήταν καλύτερα, δεν είχε πυρετό, όμως έχει χάσει δυνάμεις λόγω της ίωσης που πέρασε. Το πιθανότερο, πάντως, είναι σήμερα να προπονηθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα από την Αυστρία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βαγιαννίδη και μπαίνει μέσα στους… μνηστήρες για τον νεαρό. Μάλιστα, έχει υπάρξει μια επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά δε μιλάμε για κάτι πιο προχωρημένο. Οπως έχουμε τονίσει ξανά, υπάρχει ένα θετικό κλίμα στις συζητήσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες να υπογράψει ο ταλαντούχος άσος νέο συμβόλαιο είναι αρκετές και θα περιμένουμε την οριστική κατάληξη των συζητήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.