ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εμμανουηλίδης έρχεται, ο Μπεκ φεύγει

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Ο Εμμανουηλίδης έρχεται, ο Μπεκ φεύγει

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στους κυανέρυθρους και αφού τελειώσει τη σεζόν, θα επιστρέψει στο “τριφύλλι”. Ο μεγάλος του στόχος, φυσικά, είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. Το ταλέντο το έχει, όπως και την ποιότητα. Το θέμα είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να γίνεται καθημερινά καλύτερος για να κερδίσει μια θέση σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Η ευκαιρία θα του δοθεί.

Αυτό ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Ούφε Μπεκ. Ο Δανός δεν έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και οι συνεχόμενες ενοχλήσεις δημιουργούν πολλά προβλήματα στον ίδιο και κατ’ επέκταση στην ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022, αλλά θα γίνει προσπάθεια αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να αδειάσει η θέση του την οποία θα πάρει ο Εμμανουηλίδης.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.