ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή»! (Vid)

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο κανάλι της ELPA (Ένωση Παικτών EuroLeague) και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα η πρώτη του επιλογή. Ενώ αναφέρθηκε και σε στιγμές της ως τώρα καριέρας του.

Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή»! (Vid)

Μιλώντας στην Ένωση παικτών Euroleague, ο Νικ Καλάθης, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα του και τέλος επεσήμανε πως πάντα θα υπάρχει πίεση όταν φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού», αλλά πρέπει να παίζει και για το κόσμο της ομάδας και να τον ευχαριστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

Για τις διαφορές μεταξύ ΝΒΑ και Ευρώπης: «Διαφέρει σε πολλά πράγματα. Στην Ευρώπη υπάρχουν περισσότερες προπονήσεις. Στο ΝΒΑ, υπάρχουν ιδιωτικές πτήσεις, ξενοδοχεία. Είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις».

Για τα όσα θυμάται από το ΝΒΑ: «Τους συμπαίκτες μου. Είναι πρωτοκλασάτο το ΝΒΑ, δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν και αυτό. Μου αρέσει ο τρόπος που προσέχουν τους παίκτες, το πώς δείχνει η ομάδα, οι ομάδες, οι οργανισμοί. Είναι top class».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ καλή την ευκαιρία για να έρθω. Ο Παναθηναϊκός με πλησίασε, μου έκανε πρόταση και επέστρεψα. Ήμουν και πιο παλιά στην ομάδα, την γνώριζα ενώ πάντα μου άρεσε ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα. Πάντα θα είναι η πρώτη μου επιλογή, καθώς ξέρω την ομάδα πολύ καλά».

Για τις αναμνήσεις του και γενικά για την καριέρα του: «Είμαι ευλογημένος που παίζω το άθλημα που μου αρέσει και που ζω από αυτό. Οι εμπειρίες που έχεις με τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο, δεν τις ξεχνάς ποτέ».

Για τη πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό: «Προφανώς και είναι μεγάλη η πίεση. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα ξέρεις ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Έχει ευθύνη να δίνεις το καλύτερο δυνατό εαυτό σου και όταν βλέπεις 17.000 κόσμου να φωνάζει για σένα, γίνεται πιο εύκολο να παίζεις, το συνηθίζεις».

Για την Ένωση Παικτών της EuroLeague: «Πάντα χρειάζεσαι κάποιον στο πλάι σου σαν παίκτης. Όταν είχα δει το πόσο προστατευτική ήταν με τους αθλητές η Ένωση Παικτών, είπα ότι είναι απίστευτο. Και εδώ, όταν έμαθα για τη δημιουργία της Ένωσης, δεν σκέφτεσαι κάτι άλλο, απλά βοηθάς να γιγαντωθεί και να βοηθήσει και άλλο στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...