ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Βέλεθ

Σε οριστική συμφωνία με τον Φράν Βέλεθ για την επόμενη σεζόν έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Βέλεθ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει από το ερχόμενο καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φράν Βέλεθ.

Ο Παναθηναϊκός απέστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ Άρης, γνωστοποιώντας την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος παρά τις διαψεύσεις από την ερχόμενη σεζόν θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Έτσι, ολοκληρώνεται το σήριαλ της μεταγραφής του, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει εντός των επόμενων ημερών το νέο του συμβόλαιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί σχετικά με τη μετακίνηση του Βέλεθ στο «τριφύλλι», είναι το αν θα αγωνιστεί κανονικά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.