ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διάγγελμα του Ιταλού πρωθυπουργού: «Όλη η χώρα μια κόκκινη ζώνη. Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας»

Σε ένα συγκινητικό διάγγελμα με το οποίο θέτει όλους τους Ιταλούς πολίτες ενώπιον των ευθυνών τους ο πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε γνωστά τα μέτρα.

Διάγγελμα του Ιταλού πρωθυπουργού: «Όλη η χώρα μια κόκκινη ζώνη. Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας»

Σε ένα συγκινητικό διάγγελμα με το οποίο θέτει όλους τους Ιταλούς πολίτες ενώπιον των ευθυνών τους απέναντι στους συνανθρώπους τους, στη χώρα και γενικότερα στον κόσμο ο πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε γνωστά τα μέτρα τα οποία θα λαμβάνονται σε όλη τη χώρα για να περιοριστεί ο κορωνοϊός.

«Οφείλουμε να λάβουμε αυτά τα αυστηρότατα μέτρα και για τον λόγο αυτό τα λαμβάνουμε, για να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος, αλλά και να προστατεύσουμε όλους τους άλλους. Εάν το καλό και η υγεία των πολιτών τίθεται σε κίνδυνο, είμαι έτοιμος να κάνουμε θυσίες και να υπογράψω μέτρα τα οποία μπορούμε να τα περιγράψουμε σε μια έκφραση… «μένουμε σπίτι».

Δεν θα υπάρχει πια κόκκινη ζώνη, περιοχή 1 ή περιοχή 2. Όλη η χώρα θα είναι μια κόκκινη ζώνη. Λόγοι εργασίας, λόγοι έκτακτης ανάγκης θα είναι οι μόνοι λόγοι που θα μπορούμε να φεύγουμε από το σπίτι. Κανένα event πια για το κοινό. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη και την επιθυμία των νεαρών ατόμων αλλά δεν μπορούμε να αντέξουμε σε αυτές τις περιπτώσεις συνάθροισης που γίνονται ευκαιρίες για μετάδοση.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζω την ευθύνη για τα μέτρα αυτά, αλλά όμως είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω όλους μας, και ειδικά τους ασθενέστερους ανθρώπους. Το χαρακτηριστικό του συστήματος του πολιτισμού μας είναι ότι παίρνουμε τις ευθύνες μας, εσείς οι πολίτες μαζί μου», αναφέρει ο Τζιουζέπε Κόντε και συνεχίζει…

«Σκέφτομαι πάντα τους γιατρούς μας που εργάζονται ακούραστα, που κάνουν τα πάντα για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους. Πρέπει επίσης να σκεφτούμε αυτούς που διακινδυνεύουν τη δική τους υγεία για να θεραπεύσουν αυτή των άλλων.

Η σωστή απόφαση είναι να μείνετε σπίτι. Το μέλλον είναι στα χέρια μας, στα υπεύθυνα χέρια. Ο καθένας πρέπει να παίξει το δικό του ρόλο, γι ‘αυτό θα υπάρξουν τα μέτρα αυτά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.