ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τελευταία προσπάθεια του Παναθηναϊκου για Ινσούα!

Στον Παναθηναϊκό θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να κρατήσουν τον Εμάνουελ Ινσούα.

Η τελευταία προσπάθεια του Παναθηναϊκου για Ινσούα!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να κρατήσει τον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός μπακ φέρεται να ζητάει ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ, το οποίο φυσικά είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι μέχρι στιγμής του έχουν προσφέρει 300.000 ευρώ και στη νέα προσέγγιση που θα κάνουν φαίνονται διατεθειμένοι να του δώσουν 450.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Το ζήτημα αυτό παραμένει δύσκολο αλλά στο τριφύλλι φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσουν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...