ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα κρούση Μονακό για Βαγιαννίδη, θέλει Παναθηναϊκό ο νεαρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μονακό έκανε νέα κρούση για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά ο ίδιος ο νεαρός άσος φαίνεται να προτιμά την ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Νέα κρούση Μονακό για Βαγιαννίδη, θέλει Παναθηναϊκό ο νεαρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μονακό έκανε νέα κρούση για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά ο ίδιος ο νεαρός άσος φαίνεται να προτιμά την ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του “τριφυλλιού”, είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, λόγω των συζητήσεωων για νέο συμβόλαιο, αλλά και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων προς το πρόσωπό του. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεδομένα έχουν ενδιαφερθεί, όπως και ομάδες από το εξωτερικό. Μια απ’ αυτές, ως γνωστόν, είναι η Μονακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μονεγάσκοι έκαναν νέα κρούστη στην πλευρά Βαγιαννίδη, ζητώντας να μάθουν τι συμβαίνει στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό και αν θα υπάρχει σύντομα κατάληξη. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόθεση των Μονεγάσκων είναι να αποκτήσουν τον 18χρονο και να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στη βελγική Σερκλ Μπριζ. Ο Βαγιαννίδης δε φαίνεται να είναι… συγκινημένος με κάτι τέτοιο. Ο νεαρός άσος φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να εξελιχθεί μέσω του “τριφυλλιού” και αν δεν αλλάξει κάτι θα συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την ομάδα, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να γίνεται όλο και καλύτερος και να βγάλει στο χορτάρι σιγά σιγά το ταλέντο του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.