ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΡΤ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

«Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ περνάει ωραία στον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

«Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπαρτ Σένκεφελντ για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα «πράσινος».

Ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο Σένκεφελντ συζητάει το ενδεχόμενο επέκτασης έως το 2023, με αύξηση αποδοχών και αυτό που τονίζει στο περιβάλλον του είναι πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να μείνω για χρόνια στον Παναθηναϊκό», είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο 28χρονος άσος. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ζητήσει μία λογική αύξηση, αξιώνοντας αποδοχές ύψους 280.000 ευρώ ετησίως, από τις 200.000 ευρώ που πήρε φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.