ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλα ανοιχτά με Δώνη – Ποια τα δεδομένα

Έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος για το θέμα του Γιώργου Δώνη, αλλά τα πάντα παραμένουν στον αέρα όσο δεν πραγματοποιείται το ραντεβού με τον Αλαφούζο.

Όλα ανοιχτά με Δώνη - Ποια τα δεδομένα

Η συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο πιθανότατα δε θα πραγματοποιηθεί ούτε αυτή την εβδομάδα και όσο το συγκεκριμένο ραντεβού παίρνει αναβολή, τόσο θα πηγαίνει πίσω ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Εκτός από περιπτώσεις όπως του Βέλεθ, που είχε δρομολογηθεί πριν πάρει διαστάσεις η διαφορά που υπάρχει στη φιλοσοφία του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας.

Ο Δώνης θα θέσει συγκεκριμένους όρους προκειμένου να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Με σημαντικότερο όλων το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, που περιμένει να είναι αυξημένο τουλάχιστον κατά 2-3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να είναι αυξημένες και οι πιθανότητες μεγαλύτερης διάκρισης της ομάδας.

Ναι μεν η κρίση που υπήρξε περίπου ένα μήνα πριν δεν είναι στα ίδια επίπεδα και ο θόρυβος έχει καταλλαγιάσει, αυτός όμως δε σημαίνει πως οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί της ουσίας, τα πάντα για το “αύριο” στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα τα κρίνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει και το ύψος του μπάτζετ και κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει κάποια υπέρβαση που θα του ζητήσει ο προπονητής.

Αν ο Αλαφούζος αποφασίσει να τηρήσει όσα πριν από δύο χρόνια είχε συμφωνήσει και τα οποία είχαν πείσει τον Δώνη να υπογράψει τριετές συμβόλαιο (μιλούσαν για ομάδα πρωταθλητισμού στο τέλος της τριετίας), τότε ο Δώνης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι Παναθηναϊκός και Δώνης να φτάσουν σε κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.