ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση στη Super League για τους αγώνες και προβληματισμός από τις ομάδες

Σύσκεψη για το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων το Σαββατοκύριακο θα γίνει το μεσημέρι στη Super League - Ποιος ο μικρός προβληματισμός του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων.

Συνάντηση στη Super League για τους αγώνες και προβληματισμός από τις ομάδες

Σύσκεψη για το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων το Σαββατοκύριακο θα γίνει το μεσημέρι στη Super League – Ποιος ο μικρός προβληματισμός του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων.

Οι τελευταίες εξελίξεις και η έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊου έχουν επηρεάσει και τον αθλητισμό, κατ’ επέκταση και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως γνωστόν, οι δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ θα γίνουν χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας, ενώ χθες η ΓΓΑ με ανακοίνωσή έδωσε κάποιες κατευθύνσεις και οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής (60 άτομα συνολικά στον αγωνιστικό χώρο, ένας δημοσιογράφος ανά Μέσο κλπ).

Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός έχουν έναν προβληματισμό για το πως μπορούν να γίνουν κάποια απ’ αυτά που ανακοινώθηκαν από τη γενική γραμματεία αθλητισμού. Άνθρωποι που έχουν… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα γνωρίζουν καλά ότι για παράδειγμα οι αποστολές και οι άνθρωποι των ομάδων σε κάθε ματς είναι περισσότεροι από 60. Επίσης, υπάρχουν κι άλλα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, τα οποία πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις, προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση στη Λίγκα στην οποία θα βρεθούν εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ και θα συζητηθούν όλα τα παραπάνω, με σκοπό την καλύτερη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.