Σύσκεψη για το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων το Σαββατοκύριακο θα γίνει το μεσημέρι στη Super League – Ποιος ο μικρός προβληματισμός του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων.

Οι τελευταίες εξελίξεις και η έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊου έχουν επηρεάσει και τον αθλητισμό, κατ’ επέκταση και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως γνωστόν, οι δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ θα γίνουν χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας, ενώ χθες η ΓΓΑ με ανακοίνωσή έδωσε κάποιες κατευθύνσεις και οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής (60 άτομα συνολικά στον αγωνιστικό χώρο, ένας δημοσιογράφος ανά Μέσο κλπ).

Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός έχουν έναν προβληματισμό για το πως μπορούν να γίνουν κάποια απ’ αυτά που ανακοινώθηκαν από τη γενική γραμματεία αθλητισμού. Άνθρωποι που έχουν… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα γνωρίζουν καλά ότι για παράδειγμα οι αποστολές και οι άνθρωποι των ομάδων σε κάθε ματς είναι περισσότεροι από 60. Επίσης, υπάρχουν κι άλλα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, τα οποία πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις, προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση στη Λίγκα στην οποία θα βρεθούν εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ και θα συζητηθούν όλα τα παραπάνω, με σκοπό την καλύτερη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS