ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ξεπέρασε τη θρόμβωση ο Αγιούμπ

Ευχάριστα τα νέα για τον Αγιούμπ μετά τον υπέρηχο που έβγαλε σήμερα.

Ξεπέρασε τη θρόμβωση ο Αγιούμπ

Ευχάριστα τα νέα για τον Αγιούμπ μετά τον υπέρηχο που έβγαλε σήμερα.

Ο Ολλανδομαροκινός χαφ στάθηκε άτυχος, αφού έπαθε φλεβική θρόμβωση, κάτι το οποίο ήθελε ιδιαίτερη προσοχή. Ο υπέροχος σήμερα έδειξε ότι ο παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα, χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έγινε από το ιατρικό τιμ. Πλέον, θα αποφασιστεί πότε θα σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή ο ποδοσφαιριστής και πότε θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Το βασικό για τον παίκτη είναι ότι ξεπέρασε το πρόβλημα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, δίχως, φυσικά, να υπάρχει βιασύνη από την ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.