ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στη Λήμνο: Σε καραντίνα πλοίο μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Εκτακτο!

Συναγερμός στη Λήμνο: Σε καραντίνα πλοίο μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Μυρίνας στη Λήμνο, όπου βρίσκεται αποκλεισμένο το πλοίο Blue Star Mykonos μετά από τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού .

Ένα μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στον κυβερνήτη του πλοίου να μην συνεχίσει το ταξίδι του.

Το πλοίο αναχώρησε χθες βράδυ στις 21:30 προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος – Αγ. Ευστράτιος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ Σάμου – Καρλόβασι -Φούρνοι – ‘Αγ. Κήρυκος -Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το Lesvosnet.gr, το μέλος του πληρώματος που παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Καβάλας για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της περιοχής.

Το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του αλλά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το νομίατρο της Καβάλας έδωσαν εντολή το πλοίο να αποκλειστεί μόλις φθάσει στο λιμάνι της Μυρίνας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, το πλοίο από τις 02:30 παραμένει στο λιμάνι της Μύρινας καθώς έχει απαγορευτεί να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το μέλος του πληρώματος.

Στο πλοίο επέβαιναν 378 επιβάτες και 77 άτομα πλήρωμα.

Πηγή:cnn.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...