ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιθουανός διαιτητής στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Λιθουανός θα είναι ο διαιτητής, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Λιθουανός διαιτητής στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της πρεμιέρα των πλέι οφ  της Super League.

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση αυτή ορίστηκε να διευθύνει ο Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Παλαιότερα είχε διευθύνει τον αγώνα Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Γιουρόπα).

Την ίδια στιγμή, βοηθοί του αναμένεται να είναι οι Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος παρατηρητής θα είναι ο Μπίκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.