ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά οι αγώνες του Europa League – Από αύριο… λουκέτο!

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι σημερινοι αγώνες του Europa League.

Κανονικά οι αγώνες του Europa League - Από αύριο... λουκέτο!

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει ταράξει τα νερά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν η UEFA κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη στις 17 Μαρτίου τόσο συλλόγους όσο και ομοσπονδίες, με σκοπό να αποφασιστεί από κοινού το τι ακριβώς θα γίνει.

Όλες οι πλευρές λοιπόν θα συζητήσουν από κοινού με σκοπό να πάρουν όλοι μαζί μία απόφαση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον τρόπο αυτό φυσίκα η UEFΑ πετάει το… μπαλάκι τόσο στους συλλόγους όσο και τις ομοσπονδίες και δεν«παίρνει πάνω της» την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις θα αφορούν τόσο το Euro, αλλά ακόμα και τις διοργανώσεις της UEFA, οι οποίες είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι οι αγώνες για το Europa League, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για σήμερα, φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

https://twitter.com/UEFA/status/1238092043278262275

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.