ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανεβαίνουν τα κρούσματα στην Τουρκία!

Νέες πληροφορίες για τα κρούσματα του κορωνοίού στην Τουρκία!

Ανεβαίνουν τα κρούσματα στην Τουρκία!

Δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού στην Τουρκία.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας επιβεβαιώνει ότι ένα άτομο διαγνώστηκε θετικό στον ιό Covid-19.

Όπως και στην περίπτωση του πρώτου κρούσματος το όνομα του ασθενούς δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Τουρκία επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη με επίσημη τοποθέτησή του ο υπουργός Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κότζα.

Ο υπουργός της Τουρκίας είχε διευκρινίσει ότιτο κρούσμα του κορωνοϊού είναι άνδρας με ήπια συμπτώματα και καλά στην υγεία του.

Το δεύτερο κρούσμα ανακοινώθηκε μία ημέρα αφότου η Άγκυρα ανακοίνωσε πως επιβάλλει μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19, που πλέον χαρακτηρίζεται πανδημία.

Ο Κότζα διευκρίνισε μέσω Twitter ότι ο δεύτερος ασθενής — τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν χθες το βράδυ — ανήκει στον κύκλο του πρώτου κρούσματος στην Τουρκία.

Πηγή: athensvoice.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.