ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κρούσμα κορωνοϊού στη Forthnet!

Επιβεβαιώθηκε προ ολίγου!

Κρούσμα κορωνοϊού στη Forthnet!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Forthnet:

«Επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού SARS-CoV-2 παρουσιάστηκε και σε εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα.

Η διοίκηση της Forthnet με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό το κτίριο της Καλλιθέας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες για να απολυμανθεί ο χώρος και οι εργαζόμενοι του κτιρίου θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους. Η συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες κατ’ οίκον.

Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την πιστή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς στην πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...