ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΟΡΝΤΙ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ

Επίσημο: Τουλάχιστον μέχρι 11 Απριλίου «λουκέτο» στην Euroleague!

O Τζόρντι Μπερτομέου, με γράμμά του προς του φιλάθλους γνωστοποίησε ότι μέχρι τις 11 Απριλίου, τουλάχιστον, δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες!

Επίσημο: Τουλάχιστον μέχρι 11 Απριλίου «λουκέτο» στην Euroleague!

Στο γράμμα του προς τη φίλαθλη κοινότητα ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την αναβολή των αναμετρήσεων, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως θα υπάρξει αναλυτικά πληροφόρηση προς το κοινό σχετικά με την πορεία των εξελίξεων.

Αναλυτικά το γράμμα του Μπερτομέου:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, 

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το πάθος και την δέσμευση που συνεχίζετε να δείχνετε στην Euroleague στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχουμε βιώσει στα 20 χρόνια της ιστορίας μας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πρώτη στιγμή που ο Covid-19 έφτασε στην Ευρώπη, εξετάσαμε το ζήτημα με την μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κυβερνήσεων και των αρχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό μας οδήγησε σε αποφάσεις που δεν ήταν δημοφιλείς, όπως τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ή αλλαγή στις έδρες. Αυτό πλήγωσε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους φαν. Πλέον, η έξαρση μας οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των διοργανώσεών μας για να προστατέψουμε όσους συμμετέχουν, τους φιλάθλους και για να βοηθήσουμε στις προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας στη μάχη για την πανδημία.

Τα παιχνίδια μας αναβάλλονται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου και παραμένουμε σταθεροί στην άποψη να δώσουμε ένα τέλος σε μία καταπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο από τις διοργανώσεις μας, ενώ θα λαμβάνετε κι ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση με τον COVID-19. Θα δουλέψουμε σε συνεργασία με τους μετόχους μας, ώστε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι το συντομότερο δυνατό θα έχουμε φτάσει σε μια νίκη και ότι οι διοργανώσεις θα εκκινήσουν ξανά. Η Euroleague Βasketball θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση σε καθημερινή βάση, καθώς ο Υπεύθυνος Υγείας δουλεύει σε συνεργασία με ειδικούς δημόσιες υγείας για να βεβαιώσει πότε το περιβάλλον θα είναι ασφαλές. Στο μεταξύ, σας καλούμε να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από τις αρχές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.