ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λουκέτο μέχρι τις 30 Μαρτίου στη Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ αναβάλλει την Basket League μέχρι τις 30 Mαρτίου 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Λουκέτο μέχρι τις 30 Μαρτίου στη Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (12/3) ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η 21η αγωνιστική της Basket League, όμως την Παρασκευή (13/3) με νέα ανακοίνωση, έγινε γνωστή η αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 30 Mαρτίου 2020, με σκοπό την αντιμετώπιση τη διάδοση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

«To ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και αφού έλαβε υπ΄όψιν του τα μέτρα που ελήφθησαν από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοιού COVID-19 (ο οποίος κηρύχθηκε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του, στα οποία περιλαμβάνεται και η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας δημόσιων, ιδιωτικών γυμναστηρίων αθλημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο της Επικράτειας, καθώς και την απόφαση της FIBA για αναστολή των διοργανώσεών της, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του Πρωταθλήματος της EΚΟ BASKET LEAGUE 2019-2020 μέχρι και την 30 Mαρτίου 2020 για λόγους ανωτέρας βίας.  

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των αθλητών, προπονητών, διαιτητών και όλων των προσώπων που εμπλέκονται στη διεξαγωγή των αγώνων,  παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεδριάσει εκ νέου για να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει  απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...