ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα αεροπλάνο με 57 επιβάτες!

Έχουν μπει σε καραντίνα!

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα αεροπλάνο με 57 επιβάτες!

Σε καραντίνα αεροπλάνο με 57 επιβάτες στην Τουρκία

Σε καραντίνα έχουν τεθεί 57 Τούρκοι που επέβαιναν σε αεροπλάνο στην Τουρκία και εξετάζονται για κοροναϊό. Το αεροσκάφος, το οποίο παρά την απαγόρευση πτήσεως από το Ιράκ προς την Τουρκία, απογειώθηκε από την Βαγδάτη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τέθηκε σε καραντίνα.

Στο αεροσκάφος δεν επιτράπηκε να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ καθώς στον γυρισμό δεν είχε αρκετά καύσιμα, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα όπου και τέθηκε τελικά σε καραντίνα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες σχετικές πληροφορίες πρόκειται για 57 Τούρκους πολίτες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί από το αεροπλάνο και έχουν τεθεί όλοι σε καραντίνα σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου και θα παραμείνουν για 14 μέρες. Ολοι τους εξετάζονται για κοροναϊό.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...