ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής που ήταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό λιποθύμησε σε κατάστημα!

Πραγματικά σοκαριστικό!

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής που ήταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό λιποθύμησε σε κατάστημα!

Ασθενής που ήταν σε κατ’οίκον περιορισμό επισκέφθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής κατάστημα αθλητικών ειδών επί της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο κατάστημα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Όσοι ήταν μέσα έφυγαν πανικόβλητοι ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Το ασθενοφόρο με τους διασώστες που παραλαμβάνουν τα ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, καθυστέρησε να φτάσει με αποτέλεσμα να παραμείνει για περίπου 20 λεπτά στο κατάστημα χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με τη μαρτυρία της δικηγόρου Ανθούλας Ανασογλου.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις δίνοντας δείγμα για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό.

Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος που κάλεσαν συνεργείο καθαρισμού για να απολυμάνει τον χώρο.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.