ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό!

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και θεωρείται ότι πρόκειται για τον νεαρότερο κρούσμα!

Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό!

Η μητέρα του παιδιού, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο βόρειο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν από τον τοκετό με την υποψία ότι είχε πνευμονία, επίσης έχει μολυνθεί από τον ιό.

Το τεστ της γυναίκας για τον κορωνοϊό βγήκε θετικό μετά τη γέννα.

Λίγα λεπτά μετά τον τοκετό, το μωρό ελέγχθηκε για τον Covid-19.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προσωπικό του νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τη μητέρα και το βρέφος είναι σε αυτοαπομόνωση. Δεν είναι γνωστό αν το μωρό μολύνθηκε από τον ιό κατά τη διάρκεια της κύησης ή κατά τον τοκετό.

Το βρέφος παραμένει στο νοσοκομείο που γεννήθηκε ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε σε μονάδα μολύνσεων.

«Δύο ασθενείς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του North Middlesex βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο ένας ασθενής μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο και ο άλλος νοσηλεύεται σε δωμάτιο απομόνωσης.

Η ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού είναι κορυφαία προτεραιότητά μας και για αυτό γίνεται τακτική απολύμανση και το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με αυτούς τους ασθενείς συμβουλεύτηκε να μπει σε αυτο-απομόνωση», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Πηγή: lifo.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.