ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Καλογερά: «Έφυγε ο ακούραστος εργάτης – Συλλυπητήρια στους οικείους του» (Pic)

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το χαμό του επί χρόνια σκάουτ της ομάδας, Γιάννη Καλογερά.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Καλογερά: «Έφυγε ο ακούραστος εργάτης - Συλλυπητήρια στους οικείους του» (Pic)

Ο Γιάννης Καλογεράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών διετέλεσε σκάουτερ της ομάδας αλλά και βοηθός προπονητής για δύο δεκαετίες, με την Παναθηναϊκός να κάνει λόγο για «ακούραστο εργάτη». Παράλληλα στέλνει και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο ακούραστος εργάτης του Παναθηναϊκού επί δύο δεκαετίες (’80-’90), Γιάννης Καλογεράς «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 83 ετών. Ο «Κατάσκοπος» διατέλεσε βοηθός προπονητή και σκάουτ του Τριφυλλιού, αλλά και υπηρεσιακός προπονητής για δύο αγώνες. Συλλυπητήρια στους οικείους του…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.