Επικαιρότητα

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα, 228 στο σύνολο

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα, 228 στο σύνολο

Συνολικά 38 νέα κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα και συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 228.

Συνολικά 38 νέα κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα και συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 228.

Όπως ανέφερε ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας τα περισσότερα νέα κρούσματα είναι στην Αθήνα. Τα «ορφανά» κρούσματα, δηλαδή εκείνα που δεν γνωρίζουμε πότε και πως κόλλησαν τον ιό, ανέρχονται σε 22.

«Ιδιαίτερη προσοχή όλων μας να μην υπάρχουν συνθήκες συγχρωτισμού όπως παρατηρήθηκε σήμερα στα σούπερ μάρκετ. Συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους. Η επιδημία του πανικού είναι χειρότερη από την επιδημία του κορωνοϊού», τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, που εξήγησε την σπουδαιότητα της ατομικής ευθύνης για τον περιορισμό της επιδημίας.

Πηγή: SKAI.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version