ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ: «Προτεραιότητα η υγεία όλων – Είμαστε σε επαφή με ιδιοκτήτες και FIBA»

Για τη διακοπή της Basket League, αλλά και για τις σκέψεις που υπάρχουν για τη συνέχεια, μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ: «Προτεραιότητα η υγεία όλων - Είμαστε σε επαφή με ιδιοκτήτες και FIBA»

Μιλώντας στο Ρ/Σ «Alpha 98,9», ο πρόεδρος της διοργανώτρια αρχής του πρωταθλήματος μπάσκετ, μίλησε για την προτεραιότητα που υπάρχει στην υγεία όλων των εμπλεκομένων του αθλήματος, αλλά και για τις συνζητήσεις που υπάρχουν με τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Ο Γαλατσόπουλος παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και για τις επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ:

«Προσευχόμαστε να είναι όλος ο κόσμος καλά. Βιώνουμε μια μεγάλη στιγμή σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να πειθαρχήσουμε και να ακολουθούμε όλες τις των ειδικών για να μην θρηνήσουμε και άλλους. Προέχουν άλλα πράγματα. Βιώνουμε μια πανδημία οπότε σίγουρα υπάρχει ο αθλητισμός όλα τα μέλη του Δ.Σ. πήραμε μια απόφαση να διακόψουμε το πρωτάθλημα ως τις 30 Μαρτίου και ανάλογα με τις εξελίξεις το βλέπουμε. Μιλάμε με ιδιοκτήτες ομάδων, FIBA και υφυπουργείο αθλητισμού.

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 4.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πρόσκαιρο να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε κάθε μέρα και επικοινωνούμε με όλους τους φορείς και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις. Πρώτο μας μέλημα είναι η ανθρώπινη ζωή. Κοιτάξτε το χειρότερο σενάριο είναι να μην θρηνήσουμε άλλες ψυχές».

Για το αν υπάρχει σκέψη για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για να μην θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς. Δεν πρέπει να βιαστούμε και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Το θέμα μιας απόφασης έχει αντίκτυπο σε πολλά κομμάτια. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα ξεπεράσουμε αυτό το παγκόσμιο γεγονός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...