ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα χωρίς Πιτίνο, η επιλογή του DPG και τα ερωτηματικά

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Iona και το "τριφύλλι" ετοιμάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Αμερικανό τεχνικό.

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα χωρίς Πιτίνο, η επιλογή του DPG και τα ερωτηματικά | panathinaikos24.gr

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Iona και το “τριφύλλι” ετοιμάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Αμερικανό τεχνικό.

Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic)
Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic) 115.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες μέρες η φημολογία για αποχώρηση του Πιτίνο από το “τριφύλλι” και επιστροφή του στα πάτρια εδάφη έδιναν κι έπαιρναν όπως και τα tweet από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για το έντονο ενδιαφέρον του Iona και του ασφυκτικού πρέσινγκ της στον “δάσκαλο” του κολεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ. Τελικά, σήμερα ανακοινώθηκε ότι από τη νέα σεζόν ο Πιτίνο θα κοουτσάρει το κολέγιο της Νέας Υόρκης και θα αποχωρήσει από τους “πράσινους”.

Η επόμενη χρονιά, λοιπόν, για το “τριφύλλι” δε θα έχει Πιτίνο, αλλά νέο προπονητή σε μια αλλαγή σελίδας ξανά για την ομάδα. Ακόμη είναι πολύ νωρίς, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό ο άνθρωπος που θα πάρει την ευκαιρία να είναι ο Γιώργος Βόβορας. Άλλωστε, το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το σενάριο να τον δούμε ως πρώτο και… κανονικό προπονητή της σεζόν και όχι υπηρεσιακό είναι υπαρκτό. Οπως αναφέραμε, όμως, και προηγουμένως ακόμη είναι νωρίς.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν έχουν να κάνουν με τη συνέχεια στη φετινή σεζόν. Τα πάντα είναι στον αέρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά και πότε θα γίνει αυτό. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν σε πιθανή επιστροφή στη δράση θα δούμε ξανά τον Πιτίνο στον πάγκο ή τον Βόβορα. Το δεύτερο είναι και το πιθανότερο, δίχως, πάντως, να… βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close