ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα χωρίς Πιτίνο, η επιλογή του DPG και τα ερωτηματικά

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Iona και το "τριφύλλι" ετοιμάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Αμερικανό τεχνικό.

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα χωρίς Πιτίνο, η επιλογή του DPG και τα ερωτηματικά

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Iona και το “τριφύλλι” ετοιμάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Αμερικανό τεχνικό.

Τις τελευταίες μέρες η φημολογία για αποχώρηση του Πιτίνο από το “τριφύλλι” και επιστροφή του στα πάτρια εδάφη έδιναν κι έπαιρναν όπως και τα tweet από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για το έντονο ενδιαφέρον του Iona και του ασφυκτικού πρέσινγκ της στον “δάσκαλο” του κολεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ. Τελικά, σήμερα ανακοινώθηκε ότι από τη νέα σεζόν ο Πιτίνο θα κοουτσάρει το κολέγιο της Νέας Υόρκης και θα αποχωρήσει από τους “πράσινους”.

Η επόμενη χρονιά, λοιπόν, για το “τριφύλλι” δε θα έχει Πιτίνο, αλλά νέο προπονητή σε μια αλλαγή σελίδας ξανά για την ομάδα. Ακόμη είναι πολύ νωρίς, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό ο άνθρωπος που θα πάρει την ευκαιρία να είναι ο Γιώργος Βόβορας. Άλλωστε, το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το σενάριο να τον δούμε ως πρώτο και… κανονικό προπονητή της σεζόν και όχι υπηρεσιακό είναι υπαρκτό. Οπως αναφέραμε, όμως, και προηγουμένως ακόμη είναι νωρίς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν έχουν να κάνουν με τη συνέχεια στη φετινή σεζόν. Τα πάντα είναι στον αέρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά και πότε θα γίνει αυτό. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν σε πιθανή επιστροφή στη δράση θα δούμε ξανά τον Πιτίνο στον πάγκο ή τον Βόβορα. Το δεύτερο είναι και το πιθανότερο, δίχως, πάντως, να… βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.