ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Οι 5 «μικροί» που θα πάρουν ευκαιρίες από τον Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει αρκετά τα τελευταία χρόνια στους νέους και το Panathinaikos24.gr αναφέρει τις 5 περιπτώσεις που αναμένεται να πάρουν τις περισσότερες ευκαιρίες από την επόμενη χρονιά.

Παναθηναϊκός: Οι 5 «μικροί» που θα πάρουν ευκαιρίες από τον Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν έτοιμαζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Το Panathinaikos24.gr σας αναφέρει τους 5 που φαίνεται ότι πρόκειται να πάρουν τις περισσότερες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης (αν μείνει), Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης και ο νεαρός τερματοφύλακας Ξενόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει ήδη αποδείξει, ο Γιώργος Δώνης δίνει ευκαιρίες και το θέμα είναι οι… μικροί να τις πιάσουν από τα μαλλιά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2022. Ο 19χρονος πλέον μέσος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Συνολικά μετράει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Οι 3 εμφανίσεις με το τριφύλλι είναι στο πρωτάθλημα και μία και μοναδική στο κύπελλο.  Οι «πράσινοι» υπολογίζουν πολλά στον νεαρό ποδοσφαιριστή και είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι το μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός είναι γέννημα- θρέμα των ακαδημιών του «τριφυλλιού» και όλοι πίστευουν πάρα πολύ σ΄ αυτόν.  Η θέση του είναι στα μπακ. Το σίριαλ της ανανέωσής του δεν έχει λήξει ακόμα, με τους πράσινους να έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι τον θέλουν. Μάλιστα φέτος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό και πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Ο Γιώργος Δώνης βέβαια επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει πιο μπροστά από την φυσική του θέση. Ο Βαγιαννίδης είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι 19 χρονών και ήρθε στο τριφύλλι το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου (Βοιωτία). Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο μέχρι το 2021.  Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το πραγματοποίησε κόντρα στην Παναχαϊκή φέτος, στην αναμέτρηση για το Κύπελλο.Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και στο πράσινο στρατόπεδο όλοι θεωρούν, πως έχει όλα τα φόντα για να φτάσει ψηλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα στο ματς κόντρα στον Βόλο.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος είναι 19 χρονών και αγωνίζεται στο κέντρο. Στις 29/01/2020 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίο του μέχρι το 2022. Στο τριφύλλι αγωνίζεται από το 2017 και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος και της ομάδας των Νέων. Με την Κ-19 του «τριφυλλιού» μετράει φέτος 19 εμφανίσεις και 6 γκολ. Το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό το έκανε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Φέτος είχε κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν πίσω, τη νέα χρονιά αναμένεται να του δοθούν οι ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί.

Βασίλης Ξενόπουλος: Ο Βασίλης Ξενούπολος ήρθε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2007. Οι δοκιμές ξεκίνησαν και μετά από τρεις προπονήσεις με το τριφύλλι επιλέχθηκε από τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και τους υπόλοιπους προπονητές των πράσινων για να ενταχθεί στην πράσινη ακαδημία. Έκτοτε, πέρασε από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες της ακαδημίας του συλλόγου. Στις 25 Ιουλίου του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που είχε διετή διάρκεια. Στις 30 Απριλίου του 2018 το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ανανεώθηκε για ακόμη 3 χρόνια.  Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018 στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου, που έληξε 1-0 για τους γηπεδούχους. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε ως βασικός. Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον πραγματοποίησε φέτος κόντρα στην ομάδα το Βόλο, στην τελευταία αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.