ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Μάϊο και Ιούνιο σκέφτεται η Superleague

Τη διεξαγωγή των αγώνων τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο, σκέφτεται η διοργανώτρια αρχή αν υπάρξει ύφεση της πανδημίας του Κορονοϊου.

Πλέι οφ Μάϊο και Ιούνιο σκέφτεται η Superleague

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναβάλλει κάθε διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ολοκλήρωση των διοργανώσεων είναι στον «αέρα» και κανείς δεν γνωρίσει το πως θα ολοκληρωθεί η αθλητική σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει καταστρώσει σχέδιο διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης του μήνες Μάϊο και Ιούνιο, αν αυτό καταστεί εφικτό, ώστε να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά γίνεται η σεζόν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον συνεταιρισμό θεωρούν απίθανο το σενάριο να παιχτεί ποδόσφαιρο πριν τον Μάιο στην καλύτερη περίπτωση και έχουν έτοιμο ένα πλάνο για την διεξαγωγή των playoffs αν τελικά το Euro μετατεθεί και από αυτό το καλοκαίρι διεξαχθεί είτε το επόμενο (του 2021) είτε τον Δεκέμβριο (όπως γράφτηκε χθες).

Σε κάθε περίπτωση, η UEFA θα αποφασίσει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όχι μόνο σε σύσκεψη κορυφής που θα γίνει την Τρίτη. Αν, λοιπόν, το Euro πάρει μετάθεση, θα υπάρξει χρόνος για την διεξαγωγή αγώνων στις εγχώριες (και πιθανώς διεθνείς) διοργανώσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Σε αυτή την περίπτωση, στις σκέψεις της Λίγκας είναι να αρχίσουν τα playoffs τον Μάιο, περίπου στα μέσα του, με στόχο να ολοκληρωθούν οι δέκα αυτές αγωνιστικές τον Ιούνιο. Προφανώς το πλάνο περιλαμβάνει και αρκετές εβδομάδες με δύο παιχνίδια, γιατί διαφορετικά δεν βγαίνουν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Όλα αυτά, φυσικά, εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία με τον κορωνοϊό που έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες συνθήκες, αφού σε κάθε περίπτωση η προστασία της δημόσιας υγείας είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και όχι ο αθλητισμός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.