ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις φέρνουν παραπάνω χρήματα

Οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται αλλά και αυτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους, φέρνουν παραπάνω χρήματα προς διάθεση του Τσάβι Ρόκα για την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις φέρνουν παραπάνω χρήματα

Ένα επιπλέον ποσό της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ θα έχει στη διάθεση του ο Τσάβι Ρόκα, με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα συγκεντρωθεί και από τις αποχωρήσεις των παικτών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα στην παραπάνω κατηγορία ανήκει και μια τετράδα παικτών που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της επόμενη σεζόν. Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης και Ζαχίντ είναι απίθανο με τις συνθήκες που υπάρχουν ως τώρα να είναι και του χρόνου στο «τριφύλλι», με την αξία και των τεσσάρων να υπολογίζεται περίπου στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα αν προσθέσουμε στη λίστα και τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί ως το φινάλε της σεζόν (Μολό, Φάουστο, Βέργος) τότε θα υπάρξει μια ελάφρυνση στο μπάτζετ για να μπορέσει ο Ρόκα να κινηθεί καλύτερα στη μεταγραφική αγορά.

Παράλληλα, ερωτηματικά παραμένουν στην περαιτέρω παραμονή και των Νούνες και Κολοβέτσιου. Αν αποχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους, τότε το ποσό που συγκεντρώνεται είναι της τάξεως των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.