ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινες» αντιδράσεις στο twitter του Πιτίνο (Pics)

Αντιδρούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη φυγή του Ρικ Πιτίνο.

«Πράσινες» αντιδράσεις στο twitter του Πιτίνο (Pics)

Η ανακοίνωση του Ρικ Πιτίνο και το κυριότερο το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από τις εξελίξεις με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της κολεγιακής ομάδας, έφερε αντιδράσεις από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα μεγάλη μερίδα φιλάθλων μετά τις εξελίξεις και όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας, έσπευσαν στο twitter να γράψουν την άποψη τους για την κατάληξη της υπόθεσης.

Πολλά σχόλια είχαν αποδέκτη τον 68χρονο προπονητή, φίλοι της ομάδας, θεωρούν unfair τον τρόπο που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, με τα σχόλιά τους να είναι σε κόσμιο ύφος, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις ακραίες απόψεις. Μάλιστα πολλοί χρήστες του συγκεκριμένου social media, στα σχόλιά τους με τις παραπομπές στο λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και στου Ρικ Πιτίνο, χαρακτηρίζουν ως προδοσία τη φυγή του 68χρονου τεχνικού τούτη την ώρα που τα πάντα έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, πολλά μηνύματα τάσσονται και υπέρ της παραμονής του Γιώργου Βόβορα ως πρώτου προπονητή, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που επιθυμούν να δουν ξανά στον πάγκο της ομάδας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ειδικά μετά τα όσα προκύπτουν από τα δημοσιεύματα και θέλουν τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί από τη Φενέρ. Υποστηρικτές για την επόμενη ημέρα στον «πράσινο» πάγκο έχει βρει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την «πράσινη» ΚΑΕ, δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη αντίδραση, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει αφού τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.