Η ανακοίνωση του Ρικ Πιτίνο και το κυριότερο το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από τις εξελίξεις με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της κολεγιακής ομάδας, έφερε αντιδράσεις από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα μεγάλη μερίδα φιλάθλων μετά τις εξελίξεις και όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας, έσπευσαν στο twitter να γράψουν την άποψη τους για την κατάληξη της υπόθεσης.

Πολλά σχόλια είχαν αποδέκτη τον 68χρονο προπονητή, φίλοι της ομάδας, θεωρούν unfair τον τρόπο που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, με τα σχόλιά τους να είναι σε κόσμιο ύφος, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις ακραίες απόψεις. Μάλιστα πολλοί χρήστες του συγκεκριμένου social media, στα σχόλιά τους με τις παραπομπές στο λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και στου Ρικ Πιτίνο, χαρακτηρίζουν ως προδοσία τη φυγή του 68χρονου τεχνικού τούτη την ώρα που τα πάντα έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, πολλά μηνύματα τάσσονται και υπέρ της παραμονής του Γιώργου Βόβορα ως πρώτου προπονητή, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που επιθυμούν να δουν ξανά στον πάγκο της ομάδας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ειδικά μετά τα όσα προκύπτουν από τα δημοσιεύματα και θέλουν τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί από τη Φενέρ. Υποστηρικτές για την επόμενη ημέρα στον «πράσινο» πάγκο έχει βρει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την «πράσινη» ΚΑΕ, δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη αντίδραση, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει αφού τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS