ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Εμμανουηλίδη και η σκληρή δουλειά

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ με τον νεαρό άσο. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Εμμανουηλίδη και η σκληρή δουλειά

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ με τον νεαρό άσο. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός άσος, παιδί της πράσινης ακαδημίας και με εξαιρετικά στοιχεία και προσόντα, αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στον Πανιώνιο, προκειμένου να ψηθεί ποδοσφαιρικά, να βγει για λίγο από το… σίγουρο περιβάλλον του “τριφυλλιού” και να επιστρέψει πιο ώριμος.

Ο Εμμανουηλίδης με τους κυανέρυθρους έχει συνολικά 21 συμμετοχές, 17 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Εχει σκοράρει 4 φορές στη Σούπερ Λίγκα και άλλες δυο στον δεύτερο τη τάξει θεσμό. Καθόλου άσχημα, αν συνυπολογίσουμε ότι ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό που τον άφησε εκτός για ένα διάστημα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι έτοιμος για βασικός

Στα 19 του χρόνια, ο Εμμανουηλίδης ωριμάζει ποδοσφαιρικά και όχι μόνο και καλείται να δουλέψει μαζί με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει. Πάντως, ακόμα δεν είναι έτοιμος για να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Το γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα πρέπει να χύσει πολύ ιδρώτα στο Κορωπί για να ανέβει στο επόμενο σκαλοπάτι και να καθιερωθεί στο “τριφύλλι”. Στους “πράσινους” θα υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση του εξτρέμ ή του δεξιού επιθετικού. Ο Εμμανουηλίδης με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να γίνεται όλο και καλύτερος, κάτι που μόνο θετικό θα είναι τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον πιστεύουν πολύ

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στις δυνατότητες του Εμμανουηλίδη και γι αυτό είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ με τον νεαρό άσο. Σκοπός να τον… ξεζουμίσουν, ώστε να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος σε κάθε επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται περισσότερη βελτίωση απ’ όλα είναι η τακτική πειθαρχία. Οπως λένε και άνθρωποι του Πανιωνίου που τον ζουν “είναι εξαιρετικός μπροστά, αλλά πίσω όχι τόσο. Αν πειθαρχήσει τακτικά και βοηθάει και στο μαρκάρισμα, τότε θα μπορέσει να γίνει τοπ παίκτης. Είναι μικρός και έχει όλο τον καιρό μπροστά του να το δουλέψει”.

Θέληση από τον παίκτη

Ο ίδιος ο Εμμανουηλίδης θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και να δείξει τι αξίζει. Στόχος του είναι να καθιερωθεί στο “τριφύλλι”, την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί, αλλά γνωρίζει κι ο ίδιος ότι αυτό θα γίνει με κόπο και ιδρώτα. Ο Δώνης και ο Ρόκα τον πιστεύουν, έχουν τη διάθεση να κάνουν τα πάντα προκειμένου μέσα από τις προπονήσεις και από τους αγώνες, ο νεαρός να αλλάξει level, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τον ίδιο. Η ευκαιρία είναι μπροστά του, ώρα να την αρπάξει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.