ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ασημένιο μετάλλιο για Μόλβαλη

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο ουκρανικό πρωτάθλημα Καταδύσεων, το Σάββατο (14/3) στο Κίεβο, ο διεθνής Έλληνας καταδύτης.

Παναθηναϊκός: Ασημένιο μετάλλιο για Μόλβαλη

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία ήρθε για τον καταδύτη του Παναθηναϊκού Νίκου Μόλβαλη στο ουκρανικό πρωτάθλημα που έγινε στο Κίεβο.

Οι Νίκος Μόλβαλης / Θάνος Τσιρίκος, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μ. Συγχρονισμένων την Παρασκευή, αγωνίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον προκριματικό και στη συνέχεια στον Τελικό των Συγχρονισμένων Καταδύσεων από τραμπολίνο 3 μ.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβαν τη 2η θέση και φόρεσαν στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο, καθώς βαθμολογήθηκαν με 331,53 β.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.